Eurowizja 2008

luty 28th, 2008
portret użytkownika madziunia

Co sÄ…dzicie na temat zwyciÄ™stwa Isis Gee?? wydaje mi siÄ™,że spoÅ›ró wszystkich kandydatów zaprezentowaÅ‚a mimo wszystko najlepszÄ… piosenkÄ™-for life:) kompletny chÅ‚am dstawiÅ‚a natasza urbaÅ„ska! to jej 'blow up' byÅ‚o caÅ‚kowitÄ… żenadÄ…,caÅ‚kowicie mnie zaskoczyÅ‚a,ma taki talent,a nie pokazaÅ‚a nic szcególnego:)
teraz tylko nic nie pozostaje,jak tylko trzymać kciuki za Isis! może wreszcie to jej się uda!

Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadać
.
Autor: nefre pon., 03/10/2008 - 14:27
portret użytkownika nefre

porażka!! jak oni mogli ją wybrać- ta laska jest drętwa jak jej piosenki, nie mamy szans na wygraną, zanudzi całą ppubliczność ;/
za każdym razem wybierajÄ… jakieÅ› dziwne osoby a potem siÄ™ dziwiÄ…,że nie wchodzimy nawet do póÅ‚finaÅ‚ów

.
Autor: smerfetka pt., 06/27/2008 - 13:10

Ja nie rozumiem mamy w Polsce tylu utalentowanych artystów to wysyalaja na Euriwizje nie wiadomo kogo. Fakt fakterm, ze Ci co potrafia spiewac o zarubili juz tyle pieniedzy i sa na tyle sÅ‚awni , ze nawet nie zaprzÄ…tajÄ… sobie gÅ‚owy jakims tam konkursem piosenki. Do tego konkursu pchaja sie Ci co chca zabÅ‚ysnÄ… , wybis siÄ™ i wejsc na rynek muzyczny - to cos jak Opole debiuty herhehe

.