Euro 2012
| luty 28th, 2008 | |
![]() |
Normalnie nie wiem,czy to dobry pomysÅ‚ z tym euro:) nie jestem wielka fankÄ… piÅ‚ki,ale mój brat tak to przeżywa,że nie mam mowy tera o niczym innym,jak tylko o tym!! nie wydaje mi siÄ™,aby ze wszystkim siÄ™ uporano na czas,jest tyle miejsc,które az swtyd pokazać cudzoziemcom! w koÅ„cu to wielkie wydarzenie,które przejdzie do historii,dlatego każdy Polak chce,aby wypadlo wszystko jak najlepiej:) a jak wy sÄ…dziecie,czy wszystko bÄ™dzie na czas?? Zaloguj siÄ™ lub zarejestruj by odpowiadać |
| . |

oglądam na bieżaco informacje dotyczące przygotowań i osobiście jestem zalamana, nie wydaje mi się,żeby to wypaliło, czuję porażkę, mistrzostwa zbliżają się ogromnymi krokami a my nadal stoimy na dobrą sprawę w miejscu..masakra
Zaloguj siÄ™ lub zarejestruj by odpowiadaćJak tak dalej pójdzie to odbiora nam euro. Już WÅ‚osi i Francuzi szykujÄ… siÄ™ na jego przejÄ™cie, dlatego teraz naszÄ… wyroczniÄ… jest Platini - ale nasz rzÄ…d nic nie robi w kierunku euro. Maskra co za wstyd Polska przegrywa wszystkie inwestycje i wszystko co jest jej dane to napstÄ™pnie jest odbierane. Masakra.
Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadać