'Tylko miłość'

kwiecień 9th, 2008
portret użytkownika justyna

witam,
czy któraś z was ogląda ten nowy serial na polsacie ??chodzi mi o 'Tylko miłość':)powiem wam,że na początku wogóle mnie nie interesował,ale teraz to muszę oglądać każdy odcinek:)mieszakm w Niemczech,więc korzystam z satelity-całe szczęcie,że jest coś takiego:)oglądam też plebanię na polonii,to chyba stare odcinki,ale tak mnie ten serial wciągnął,że czasami nic nie zrobie w domu,ale muszę go obejrzeć:)
a jakie jest wasze zdanie na teamt tych seriali??oglądacie??

Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadać
.
Autor: kamilka śr., 04/09/2008 - 13:44
portret użytkownika kamilka

te wszystkie seriale to jedna wielka bajka,prawdziwe opery mydlane:)w każdym jest prawie to samo,te same wątki i podobne historie,nie trace swojego cennego czasu na takie bzdury,juz wole dziennik,z niego można sie przynajmniej dowiedzieć wiele ciekawych rzeczy:)
nigdy nie oglądała, seriali,dla mnie to jest tak nuden,że nie potrafiłabym na to patrzeć nawet przez 10 minut:)sorrki,ale takie jest moje zdanie:)

.
Autor: AjŁona wt., 04/29/2008 - 14:44
portret użytkownika AjŁona

jak na polski serial to całkiem przywoity film :) musze przyznać, że losy zagubionej nauczycielki i niezdecydowanego architekta wciagnłey mnie do tego stopnia, iż co czwartek o 20.00 jestem przed telewizorem :)

.