'Ostatni kontrakt'
| styczeń 14th, 2008 | |
![]() |
Ostatnio TVP2 wyemitowała film 'Ostatni kontrakt'//przez przypadek zaczęłam go oglądać i naprawdę mnie wciągnął////cały czas w filmie dominuje napięcie i akcja rozgrywa się naprawdę ciekawie////oglądało mi sie go naprawdę dobrze,nie nudzi,co czasami w wielu filmach zdarza sie po połowie czasu...:):)polecam wszystkim,którzy lubią kino akcji, a ponadto jak w kazdym dobrym filmie jest i wątek miłosny:)///również godne do zauważenia są sceny pościgów,które mają miejsce na ulicach Berlina////jest i happy end,ale o to chodzi w filmach-wszystko musi mieć pozytywnae zakończenie:):)czy ktoS z was oglądał ten film???bo nie oglądałam go od początku i nie wiem jak ten chłopak spotkał tą dziweczyną,tóra okazała się seryjną zabójczynią?????????//// Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadać |
| . |

Ten film to żadna rewelacja,ale jak się nie ma co oglądać, no to w ostateczności.....jeśli się nie mylę to był już on TVP kilka razy!!!:)Jedyne co podoba mi się w tym filmie to te pościgi i główny bohater,ale nie wiem jak się nazywa....:)a reszta to taka trochę nuuuuuuuda......:)
Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadaćfilm znany i stary jak świat...:)oglądałam go już kilka razy-tylko ze względu na mojego męża--oczywiście chodziło mu o te wyścigi:)
Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadać((((a ta dziweczyna, to weszła do samochodu tego chłopaka jak uciekała przed jakąś mafią:on akurat odjeżdżał,a ona mu wskoczyła do samochodu--i tak to się wszystko zaczęło....:):):):)
uuuu brzmi naprawdę fantastycznie, nie orientujesz się może czy ten film można dostać w wypożyczalnu dvd ?
Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadaćfilm taki sobie,nic szczególnego,oglądałam go już kiedyś i wcale mnie tam jkos specjalnie nie poruszył:)
Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadaćfajny jest ten główny bohater,no chodzi mi o to,że przystojny:)
jedyne co mi się podobało,to to,że cały czas była jakaś akcja,film trzymał w napięciu,ale niestety ten happy end to mnie powalił na kolana!!:):)
jak zwykle-wszyscy się kochają i żyją potem długo i szczęśliwie:):)nie lubie takich zakończeń..