'M jak milość'-ciągle na topie!
| styczeń 11th, 2008 | |
![]() |
Wśród tylu seriali,jakie sa emitowane w telewizji, ten jedyny ciągle cieszy się wielką popularnością>:)Już tyle lat nie schodzi z piwerwszych miejsc na liście najcześciej oglądanych seriali w Polsce.:)>podobnie jak ten serial w Niemczech-'Gute Zeiten, schlechte Zeiten'-już któraś seria leci_:a ludzie i tak ciągle się fascynują?":Osobiście uważam,że to zwykła opera mydlana,w sam raz dla babć!!:)wolę cos bardziej poważniejszego,a nie takie tam zawiłe historie rodzinne:)>/ Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadać |
| . |

Wciąga takie oglądanie, ale czasami już się nudzi:)jak mam czas to oglądam,ale nie jestem jego wierną fanką:):)nie to co moja babcia!!:)godzina 20 i cisza w całym domu, bo babcia ogląda swój ukochany serial:):)^^><
Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadaćzalezy kto co lubi niektóre seriale są naprawdę dobre i wciągaja a niektóre to sztuczne przedłużanie na siłę-np. pierwsza miłość czy na wspólnej jak widzę te filmy to mi się robi słabo, są one tak sztuczne ze szkoda gadac-czasem lepsze są tasiemce brazylijskie
Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadaćten serial jest dobry dla naszych babć!!wszystko jest tam takie zawiłe,skomplikowane,ciągle jakieś zawirowania-powiem tylko tyle-nawet jak się go nie ogląda przez miesiąc, to i tak pózniej wiadomo o co kaman:)
Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadaćnajśmiejsze jest to,że niektórzy biorą aktorów za autentyczne postacie!!!tak tylko mogą robić prawdziwe mochery...:):)
nie lubię tego serialu dla mnie jest on przesadzony troszeczkę ;p taka opera mydlana tyle,że w polskim wydaniu, moi rodzice oglądają go namiętnie a mi w ogóle się nie podoba, wolę tylko miłość z kożuchowską i świderskim, przynajmniej coś się dzieje, wszystko zależy od gustu i preferowań, są zarówno zwolennicy jak i przeciwnicy, ja należę do tej drugiej grupy
Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadaćmoim zdaniem to już najwyższy czas,aby ten serial się zakończył:)można wszystko urwać w dwóch odcinakch,nie wiem po co, to się tak wlecze:)tak już jest naciągany,że aż żal bierze/
Zaloguj się lub zarejestruj by odpowiadaćjuż wolę 'pierwszą miłość',bynajmniej coś się tam dzieje,jest nawet wątek kryminalny,wyobrazcie sobie:)